Tourist information NO EN DE FI ES NL

Virtuelt på Bøstad

Publisert : søndag, 17. desember 2006Utskriftsvennlig versjon

I høst har det blitt undervist i virtuelle fag på Bøstad skole, i regi av barnekunstskolen. Det er forskjellige teknikker i tegning/maling, skulptur, trearbeid, leire og poesi.

Juleavslutning med pepperkaka og saft. Fra venstre: Amanda, Nina, Gøran Paula og Linda. (Foto: Odd Nicolaysen)
Juleavslutning med pepperkaka og saft. Fra venstre: Amanda, Nina, Gøran Paula og Linda.

Det er Nina Jo Melbø og Gøran Ek som har undervist de tre elevene. I tillegg har det vært ytterligere seks elever innom for på prøve, men på grunn av for høy egenbetaling har disse ikke fortsatt.

Linda Marie, Paula Marie og Amanda Dorthea har imidlertid trivdes og vært innom mange fagfelt i løpet av høsten.
Det var opprinnelig meninga å ha en juleuttilling, men den siste timen ble brukt til å gjøre ferdig en del av kunstverkene og opprydding. Men over nyåret er planen å vise frem noe av høstens produksjon.

Amandas mor, Liv Johansen fra Strømgård er godt fornøyd med opplegget. Og ikke minst oppfølginga og veiledninga som blir gitt av lærerene på barnekunstskola. Hun synes det er artig å få heim kunstverkene som er blitt produsert, og sier de vil få en god plassering heime slik at man kan gå glede seg over det som dattera har laga.

Nina og Gøran understreker at det arbeides med at elevene skal få et bedre blikk for et de gjør i tillegg til den tekninke utførelsen. Blandt anna er det å kopiere en måte å lære på.
De er veldig førnøyd med elevene, og regner med at det over jul vil enda bedre nå som de er blitt bedre kjent med hverandre.

Til slutt vil de oppfordre flere til å melde seg på til vårsemesteret. Dette kan gjøres ved å henvende seg til barnekunstskola.


Skrevet av: Odd Nicolaysen

EmailFacebook EmailTips en venn

Personvern - Privacy Policy